“Ik neem graag jullie volledige zorgen uit handen op het gebied van social media”

– Imane Bogaard

Over mij

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Imane Bogaard, een jonge ambitieuze ondernemer. 

Afgestudeerd als Grafisch vormgever, richting lifestyle & media. Na mijn studie ben ik meteen gaan werken en ben ik een jaar werkzaam geweest bij het modemerk By-bar amsterdam. Daar was ik verantwoordlijk voor de social media, vormgeving, branding en fotografie. 

Creatief bezig zijn is altijd al mijn passie geweest en sinds kort maak ik van mijn hobby mijn werk. Nu help ik andere ondernemers doormiddel van deze passie: Allround Creative | grafisch vormgeven • social media • branding • fotografie

Mijn missie

Social media is taking over!! Met de hoeveelheid aan informatie die iedereen dagelijks te verwerken krijgt via social media, is het een behoorlijke uitdaging om boven al dat geluid uit te komen en zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Heeft jouw merk/bedrijf een identiteit? Straal je uit wat je wilt uitstralen? Ben je tevreden met je content of kan het beter? 

Ik help je graag om je doelen te realiseren en te zorgen dat je opvalt!

Waarom maanontwerp?

Ik ben enthousiast en gemotiveerd in mijn werk, waardoor ik doorzettingsvermogen heb. Ik werk resultaatgericht en daar haal ik zelf ook veel voldoening uit. Ik ben empatisch en dat is zeker een voordeel. Ik krijg snel een beeld van waar de klant heen wilt en daar speel ik op in. Mijn ambitie is om net dat creatieve stukje op te vullen wat een bedrijf of merk mist.

Maanontwerp biedt verschillende pakketten, zodat jij kan kijken welk pakket bij je doelen en je merk past. Vervolgens kun je contact met mij opnemen. Daarna plannen we een meeting in om er voor te zorgen dat ik een duidelijk beeld krijg van de opdracht die gerealiseerd moet worden.

“Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent.”

– Michael Pilarczyk